Home » Brommerrijbewijs

Brommerrijbewijs Sneek

Je brommerrijbewijs halen? Bij ABS Rijschool in Sneek kan dit veilig en snel !

Wanneer je bij ons brommerrijlessen neemt, krijg je van ons beschermende kleding en een helm, waardoor je veilig de weg op kan tijdens je rijlessen.
Je brommerrijbewijs halen in één dag

Bij ABS Rijschool in Sneek is het mogelijk om je brommerrijbewijs al in één dag te halen. Zodra je je theoriecertificaat hebt, kun je nog dezelfde dag na het volgen van een paar uurtjes rijden, je brommerrijbewijs halen. Kijk dus eerst bij www.cbr.nl wanneer je je theorie-examen kunt doen in Leeuwarden theorie. Als je geslaagd bent dan neem je snel contact
op met ABS rijschool..06-30513708..en gaan we meteen kijken voor je in het examenreserveringssysteem van het C.B.R. wanneer je je praktijkexamen kunt afleggen.

We raden je wel aan om even goed aandacht te besteden aan het leerwerk voor de theorie. Een boek kost € 20,-en een cd-rom € 20,- verkrijgbaar bij de rijschool.
Ben je in de gelegenheid dan kun je deze ook bij de bibliotheek lenen. De kosten voor het theorie-examen bedragen € 37,00 ,via I-deal te betalen aan het CBR
En vergeet niet een geldige legitimatie mee te nemen naar Leeuwarden. Heb je nog vragen hierover kun je natuurlijk gerust even bellen.
ABS Rijschool

Maria Louisestraat 20

8606 AW Sneek
Telefoon: 06-30513708
CBR registratienummer: 1051G7
KvK 01072454
BTW nummer: NL00146304OB75
Handige linken

CBR
Rijschoolgegevens
Mijn CBR (voor het machtigen van de rijschool)