Home » E achter B » E achter B
Opleiding E achter B


Heb je enige ervaring met het rijden met een aanhanger? Dan kan je in dag slagen voor je BE Rijbewijs.
Om er zeker van te zijn dat je de juiste opleiding kiest en het aantal praktijk uren, is het verstandig van tevoren een intake-les te nemen.

Tijdens een intake wordt er gekeken wat je vaardigheden en inzichten zijn. Daarna wordt er een advies gegeven voor de te kiezen opleiding.
Bij aanvang met koffie van een dagopleiding starten we met theorie over het met een aanhanger waarna we in de auto stappen om de theorie in de praktijk te brengen. De lessen rijden we met een automaat personenauto als trekkend voertuig met daarachter een dubbelassige aanhangwagen van 6 meter lang.

Je leert alle aspecten van het rijden met een aanhanger, zowel binnen de stad als op de snelweg. Manoeuvreren met de aanhanger komt daarbij uitgebreid aan de orde. Na de dagopleiding volgt aansluitend het praktijkexamen BE bij het CBR.

Nadat je geslaagd bent, kan je zelfstandig, veilig en legaal de weg op met een grote aanhanger.

Aanmelden? Klik dan HIER


Prijzen 

BE 4 uren  € 450,-
in 1 dag geslaagd.
inclusief examen


 6 uur € 550,-,
inclusief examen
 
Los lesuur – 60 minuten € 60,-
CBR examen BE € 255,-


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Niet inbegrepen is de gezondheidsverklaring, welke je zelf dient aan te vragen bij het CBR (kosten zijn €  41,50 )Wij kunnen het examen pas reserveren als je in het bezit bent van de gezondheidsverklaring. Vraag deze daarom vroegtijdig aan (voorafgaand aan de opleiding) aan bij het CBR
ABS Rijschool

Berkenlaan 36
8603 BV Sneek
Telefoon: 06-30513708
CBR registratienummer: 1051G7
KvK 01072454
BTW nummer: NL00146304OB75
Handige linken

CBR
Rijschoolgegevens
Mijn CBR (voor het machtigen van de rijschool)